Als bedrijf zijn wij sinds 2012 door TÜV VCA** gecertificeerd.
Ieder jaar medio april hebben wij een audit VCA** en ISO 9001/2015.
Dit houdt in dat niet alleen onze werkwijze, maar ook onze machines , steigerwerken, klimmaterieel, eenvoudige trapjes, brandblussers en verbandkisten worden gekeurd door gecertificeerde bedrijven.
Al onze medewerkers beschikken over een geldig VCA certificaat, evenals alle medewerkers van onze onderaannemers. Uiteraard voorzien wij hen van alle noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen.
Voor grotere werken worden er veiligheidsplannen opgesteld , waarbij het standaard concept plan is goedgekeurd door TÜV.
Het bedrijf beschikt verder over voldoende medewerkers met een BHV certificaat.

Stofvrij werken is bij ons een “must”. Hiertoe beschikken wij over de modernste afzuigingen, maar ook over veilige boor- en zaagtechnieken.
Voor zover mogelijk maken wij gebruik van stofarme producten als egaliseermiddelen en tegellijmen.
Het afdekken cq afschermen van het “werkgebied” en het “transportgebied” behoren tot de standaard procedures op de bouw.

Bij aanwezigheid en/of het vermoeden van de aanwezigheid van asbest zal een asbest inventarisatie door een gecertificeerd bedrijf worden opgemaakt. Indien er is aangetoond dat asbest aanwezig is binnen ons werkgebied zal er in overleg met de opdrachtgever sanering plaatsvinden. Hiertoe wordt een gecertificeerd bedrijf ingeschakeld welke eea uitvoerd conform een goedgekeurd saneringsplan en vergunning van de betreffende overheden.
Medewerkers is het verboden om met- of aan asbest te werken.

Als bedrijf staan wij voor een schone en opgeruimde bouwplaats. Om dit te realiseren geschiedt bevoorrading dan ook meestal vanuit onze magazijnen en wordt bouwafval dagelijks afgevoerd naar de containers bij onze magazijnen. Op deze manier trachten wij overlast op de bouwplaats tot een minimum te reduceren.